Rebrov keményen visszaszólt Vignjevicsnek

Parázs ütközet várható! Derbiláz!

Szerhij Rebrov

A hátralévő meccsekről:  Nem hiszem, hogy külön kellene motiválni a fiúkat a következő meccsre, hiszen egy derbi az mindig is egy derbi. Mindegy, hogy hány pont van a két csapat között, illetve ki hogy áll a bajnokságban. Aki szombaton pályára lép, az a Fradiért, a klubért, a szurkolókért harcol, nem lesz motivációs problémánk. 


A többi meccsen meglátjuk majd, hogy ki mennyire lesz motivált, szeretnék több esélyt adni olyan játékosoknak, akik esetleg kevesebbet játszottak, illetve fontolóra kell vennem néhány futballista pihentetését a válogatott szünet előtt.
A LEGFONTOSABB, HOGY A JÁTÉKOSOK IS ÉSZBEN TARTSÁK AZT, AMIT MÁR A HONVÉD-MECCS UTÁN ELMONDTAM NEKIK. ÚGY KELL TEKINTENIÜK ERRE A HÁROM MÉRKŐZÉSRE, MINT AZ BL-SELEJTEZŐRE VALÓ FELKÉSZÜLÉSRE, MEG KELL MUTATNIUK, HOGY AKARNAK JÁTSZANI. FEL KELL KÉSZÜLNÜNK, HOGY VERSENYBEN LEHESSÜNK A NEMZETKÖZI PORONDON IS.
A derbiről:  Az első meccsen 1-0-ra nyertünk, de volt nagyjából 10 komoly helyzetünk. A visszavágó nehezebb volt a talaj miatt, idegenben 1-1-es döntetlent értünk el, és izgalmas meccset játszottunk. Ezúttal is két támadószellemű csapat fog pályára lépni. Az Újpest is szeret támadni, szeretnek intenzíven játszani, és ez a fontos a szurkolóknak. Hogy hány gól lesz a meccsen, azt nem tudom megmondani, de ez egy derbi lesz, izgalmas és közönségszórakoztató mérkőzés.
Vignjevic megszólalásáról:
NEM TUDOM, Ő MIT ÉRT SZÉP JÁTÉK ALATT, SZÁMOMRA A KIEGYENSÚLYOZOTTSÁG JELENTI A SZÉP JÁTÉKOT, EZ MOST NÁLUNK MIND A VÉDELEMBEN, MIND A TÁMADÁSBAN MEGMUTATKOZIK, ÉS EZ A LEGFONTOSABB.
Az új szisztémákról:  A hátralévő két meccsen ki fogunk próbálni más stratégiákat, más modelleket, más összeállításokat, hogy jobban is felkészüljünk a nemzetközi színtérre, azt viszont nem tudom megmondani, hogy ez már a következő meccsen, az Újpest ellen is így lesz-e. Olyan játékosok lesznek a pályán, akik motiváltak, és készek a küzdelemre, mert az Újpest ellen mindig nagy harc, nagy küzdelem várható.
Lanzafame lehetséges gólkirályi címéről:  Lanzával nagyon sokat beszélünk, de nem feltétlenül a gólkirályi címről. Minden egyes lépésünk a bajnoki cím elérését szolgálta, ez volt a fő motivációnk, hogy ki hány gólt lő, ilyen szempontból irreleváns.
LANZA NAGYON FONTOS GÓLOKAT LŐTT, AZ ELŐZŐ SZEZONBAN GÓLKIRÁLY LETT A HONVÉDDAL MAJD CSAPATOT VÁLTOTT, REMÉLJÜK IDÉN, HA GÓLKIRÁLY LESZ, NEM VÁLT MEGINT CSAPATOT (NEVET).
Úgy gondolom, hogy a fontos gólok szerzése, és ezáltal a csapat előrejuttatása a lényeg.
Az igazolásokról:  Meg kell várnunk az idény végén. Természetesen beszéltem már (Hajnal) Tamással és az elnök úrral is az esetleges érkezőkről, de előbb látnunk kell, hogy melyik játékosok vesztették el a motivációjukat, mert tőlük meg kell válnunk. A nemzetközi színtérre olyan csapattal kell kilépnünk, amelynél mindenkiben van akarás.
Rui Pedróról:  Ő a mi játékosunk, a jövőjéről a klub fog dönteni. Kölcsönbe távozott, és megmutatta, hogy mit tud, sok gólt szerzett és segített a Haladásnak, még a bennmaradást is kiharcolhatja velük. Velünk fog tartani a felkészülésre, és utána együtt fogunk dönteni a sorsáról.

Megjegyzések