Rebrov szokatlan véleménye a Zalaegerszegről

Nem laca-facázott: Telt ház előtt kell a legjobbunkat nyújtani!
Ukrán vezetőedzőnk szerint a csütörtöki UEL-meccs után is a legjobb formánkat fogjuk nyújtani a ZTE ellen.

Bajnoki címvédő labdarúgócsapatunk csütörtöki, 1-1-es Espanyol elleni UEL-meccse után vasárnap a ZTE ellen lép pályára az NB I-ben. Ukrán vezetőedzőnk elégedett volt a hétközben mutatott játékkal, és biztos benne, hogy a következő csoportmeccsen még jobbak leszünk.
- Az első húsz percben nagyszerűen futballoztunk, nálunk volt a labda, irányítottuk a mérkőzést, utána már jobban kellett koncentrálnunk az eredmény megtartására. Sokak számára ez volt az első alkalom ilyen szinten, ezért elégedett lehetek azzal, amit láttam, és ezért örülök neki, hogy ez a felfogásunk szembetűnő volt. A következő, hazai UEL-mérkőzésen még tapasztaltabbak leszünk már, de ott is nehéz feladatunk lesz – mondta Sergei Rebrov.
A vasárnap, 17.00-kor kezdődő ZTE elleni összecsapást a második fordulóból pótoljuk be.

- Biztos vagyok benne, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, telt ház előtt játszunk majd, mind a két csapat és a szurkolók is nagyon várnak már erre a találkozóra – folytatta vezetőedzőnk. - Számunkra most az a legfontosabb, hogy minél előbb regenerálódni tudjunk, hosszú nap volt a csütörtöki, pénteken pedig még egy hosszú repülőút is fárasztotta a játékosokat. Mindentől függetlenül készen állunk az újabb kihívásra, és megfelelő állapotban leszünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk.
NB I, 2. forduló
szeptember 22., vasárnap 17.00
ZTE-FTC
Zalaegerszegi Városi Stadion
www.fradi.hu

Megjegyzések