Márton keményen odaszúrt a Fradinak! - Van arca, az biztos!

A Vidi edzője legkésőbb karácsonyra utolérné a Fradit - Várjuk azt azért meg Gabi!

A Mol Fehérvár FC edzője, Márton Gábor szerint a Ferencváros befogható, de ehhez javítani kell csapata hiányosságain. A nyáron Zalaegerszegről szerződtetett szakember elárulta, hogy miért szerette meg a Real Madridot és hogyan hatott rá a Premier League két topmenedzsere, Jürgen Klopp és Pep Guardiola. 


 

Terjedelmes interjút adott a labdarúgó NB I második helyén álló Mol Fehérvár FC vezetőedzője, Márton Gábor a klubja honlapján. A szakvezető beszélt a csapatépítés nehézségeiről, az új kihívásokról és persze arról is, mi kell ahhoz, hogy csapata karácsonyra utolérje a listavezető Ferencvárost.

Márton felelevenítette a régi emlékeit, amikor Törőcsik András kedvéért rajongott az Újpest játékáért, és az is szóba jött, hogy milyen volt a Real Madridnak és a Barcelonának szurkolni. Kiderült az is, hogy a Premier League jelenlegi két meghatározó csapata, a Liverpool és a Manchester City menedzsere, Jürgen Klopp és Pep Guardiola szakmai elképzelése nagyon szimpatikus a pécsi illetőségű vezetőedzőnek. A teljes interjú ide kattintva olvasható.

www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések