A Fradi-tábor vezetője reagált Karácsony vádjaira

 Ez a beszéd! Köszönjük! Hajrá Fradi! Mindig És Soha!
A Fradi-tábor vezetője is reagált arra, hogy Karácsony Gergely és a balliberális sajtó náci felvonulásként írt a szurkolók tegnapi megemlékezéséről. 
Fotó: PestiSrácok

„A tegnapi napon több ezer magyar szurkoló emlékezett a Deák téren brutálisan megölt két fiatal szurkolótársra. Ősi riválisok álltak egymás mellett békében, tisztességben” – írta Facebook-oldalán Hamberger Ádám, a Fradi-tábor vezetője.
Mint ismeretes, Karácsony Gergely főpolgármester a gyilkosságról nem, csak a szurkolók megemlékezésről írt Facebook-oldalán „szottyos gyűlöletet”, „náci dúlást” emlegetve.
„Az egész rendezvény békés, méltóságteljes és gyors lefolyású volt. Gyertyagyújtás, virágok, néma főhajtás, néhány rigmus, Himnusz és ment mindenki haza avagy a dolgára. Ennek ellenére ma reggel azt látom, hogy a sajtó egy része, több politikus, köztük Budapest főpolgármestere »náci« felvonulásról, megfélemlítésről, a város feldúlásáról, szélsőjobboldali szurkolókról számol be” – írta Hamberger Ádám, majd így folytatta: „Azt gondolom, mindenkinek egyformán el kell határolódnia és teljes mértékben elítélnie az ilyen jellegű bűncselekményeket! Nincs helye sem cigányozásnak, sem nácizásnak.” 
„Politikai haszonszerzés, uszítás helyett megemlékezni kellene, ahogy tették ezt az oly sokszor »lenácizott« szurkolók, aztán pedig sürgősen megoldást keresni annak akinek módja van rá” – tette hozzá.
A Fradi-tábor vezetője arra is emlékeztetett bejegyzésében, hogy a politikusok vagy a sajtó azon munkatársai, akik most róluk írnak, valamiért arról nem számoltak be, amikor megalakult a Szurkolók Magyarországért mozgalom, és „több mint 50 millió forint értékben adományoztak, segítettek, támogatták az egészségügyet a »náci, szélsőjobboldali« SZURKOLÓK”.

Megjegyzések

 1. Ez a Karácsony örülne, ha olyan támogatottsága lenne mint a táborunknak!!!! " Éhes DISZNÓ makkal álmodik"!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem egy nagy tévedés volt ezt a majmot székbe ültetni Budapesten . Sajnálom ezt a várost .

   Törlés
 2. Karácsonyt ki kéne tömetni és mutogatni. Ekkora seggfejet ritkán lehet látni.

  VálaszTörlés
 3. Erről a Zuglót tönkretevő gazember politikai prosti karigörcsről megjegyezném !

  Egyik  pártból másik pártba kígyózó senkiházi politikai prosti"K"tol mi más várható,ezt az izét támogató társaival-ellenzéki össze borult hazaárulók (balliberált komcsi+lmp momentumos  szadesz + náci jobbikus csürhe és az ellenzékhez csapódót minden féle sorosista gender CEU csecsen nevelkedett g*né, magát civil szervezetnek beállítani akaró soros bérencek) -  együtt még a trágya domb is kiveti magából,  igen még sz@rn@k  se  jó(k)!
  Adalék ként  ez a genny alak Zugló polgármestereként  a Bosnyák téri Ifjúsági és Szabadidő központot  több mint négy éve bezáratta és el tüntette a sport létesítmény területén lévő épületeket köztük a tanuszodát is,azzal hogy egy hatalmas beruházás keretén belül egy új Zuglói központot építenek a Mundocentert (www mundocenter.hu oldalon meg nézhető), erre projektre szánt lóvé eltűnt,nyoma veszett ( vajon hová ),mind ezt négy éve az óta egy kapavágás nem történt áthatolhatatlan gaz lepi el a még négy éve is a nyári időszakban gyerekzsivajtól hangos létesítményt!
  Ember az ilyen,igen "SZ@R" ember!

  VálaszTörlés
 4. Én is elköltöztem egy közeli kis városba mert az a rengeteg bunkó akik felköltöztek a nagyfaluba nekem már sok volt a 70%-nak szalma volt a parketta és tehén a radiátor, a többi meg lumpenproli maradék, de ugatnak hogy kik ha ők nem. Kellene egy számítás kiknek lakott ott az ükapjuk, nos nagyon kevésnek, akik még mondhatják Budapesti vagyok. Az én őseim a kezdetektől FRADI szurkolók voltak a nagyim bátyja pedig mecénása mert bankelnöke volt az Angol Magyar hitelbanknak. És ma is olyan barátaim vannak akik csak e csapatért élnek: Deák BILL Gyula vagy Magyari Laci a László korház csajcsapatának edzője Gróf Bethlen János, Báró Bánffy György. Hogy az ismertebbeket említsem de van még a Varte a Priccos a Dalok a Gredom az Ezel77 a Sly meg a többiek a csajokkal együtt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még annyit ha tudtam volna én is ott lettem volna egy szál virággal.

   Törlés

Megjegyzés küldése