A dózsás Majka belerúgott a Fradiba

Volt hozzá képe...

Az ismert ózdi rapper, Majka nemtetszését is kiváltotta, ahogy a Fradi stadion korszerűsítésre pénzt ad a kormány. Aki Facebook-posztját azzal a remélhetőleg költőinek szánt kérdéssel indítja:

Azt szeretném kérdezni, hogy most ez a 2020-as fantasztikus film melyik része? 

Azt kifogásolja, hogy az a stadion kap most ismét hárommilliárd forintnyi támogatást, amelyet hat évvel ezelőtt adtak át. 

Annyiból egy normális világban építeni is lehet egyet... 

– írta. 


 

Nem tetszik neki az sem, hogy a Vasas tavaly átadott stadionjának fejlesztésére ugyancsak 430 millió forintot szánnak, valamint hogy Hajdúnánás mellett is 60 milliárd forintból építenek Moto GP-pályát.

Olvasható az Indexen.

Majkának, aki az egyik legjobban fizetett rapper Magyarországon az sem tetszett, hogy a kormány kis összegű támogatásokat - százezres nagyságrendről beszélünk - adott zenészeknek. Ő ugyanis nem kapott.

És ha ő ugyebár valamiből nem kap, akkor az már szar. Nos így van a stadiontámogatással is, hiszen a kedvenc lila-fehér csapata nem kapott ebből a pénzből. Ezért kígyót-békát kiabál, pitiáner módon hergeli a rajongóit. Úgy, hogy nem néz a számok mögé, csak a vak gyűlölet vezérli és mindezt úgy teszi, hogy közben úgy tesz, mintha az emberek sorsa érdekelné, pedig csak a pénz számít neki.

Szégyelld magad Majoros!

Syracuse

Megjegyzések

Megjegyzés küldése