A Premier League-ből érkezhet a Ferencváros új igazolása

 Nem zörög a haraszt...

Az FTC szurkolói tavaly nyáron minden idők legjobb ferencvárosi idegenlégiósának választották a bosnyák Muhamed Besicet, aki hamarosan újra a zöld-fehérekhez igazolhat. Bosnyák források szerint már megtörtént a kapcsolatfelvétel a labdarúgó és a magyar bajnok között. 

Ha igaznak bizonyulnak a bosnyák sajtóhírek, és az Everton valóban nem hosszabbítja meg Muhamed Besic nyáron lejáró szerződését, akkor könnyen elképzelhető, hogy a védekező középpályásként és középső védőként is bevethető 28 éves labdarúgó újra a Ferencvárost erősíti. Besic 2012 és 2014 nyara között ötven mérkőzésen szerepelt az akkor Ricardo Moniz irányította Fradiban, a szurkolók kedvence volt. Besic Leonardót és Zoran Kunticsot megelőzve az első helyen végzett a szurkolók szavazásán.

Besic a 2014-es vb-n szerepelt Bosznia-Hercegovina válogatottjával, a középpályás csapata egy csoportba került Argentínával, így volt lehetősége Lionel Messi ellen futballoznia a brazíliai tornán.

A Csakfoci szúrta ki, hogy bosnyák források reális opcióként tekintenek Besic visszatérésére. A labdarúgó legutóbb tavaly nyáron szerepelt tétmérkőzésen, a Sheffield United csapatában, a kölcsönszerződése lejártával tért vissza az Evertonhoz, de Carlo Ancelotti együttesében nem kapott lehetőséget.

A magyar szakportál úgy tudja, a játékos és a Ferencváros vezetői régóta jó viszonyt ápolnak egymással, ezen nem fog múlni a megállapodás. Sokkal inkább a fizetési igényen és a többi kérőn múlhat Besic visszatérése.

www.magyarnemzet.hu

 

 

Megjegyzések