Ők várhatnak ránk, ha túljutunk a Vallettán

HORVÁT VAGY GRÚZ CSAPATTAL JÁTSZHATUNK A 3. KÖRBEN
Labdarúgócsapatunk a Bajnokok Ligája harmadik körében a Dinamo-Saburtalo párharc győztesével játszhat.
 
Labdarúgócsapatunk a máltaival Vallettával játszik a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében. Az UEFA hétfőn megtartotta a harmadik forduló sorsolását is, amelyen eldőlt, hogy továbbjutásunk esetén a következő körben:
a GNK Dinamo (horvát) vagy a Saburtalo (grúz) lesz az ellenfelünk.
Giorgio Marchetti, az UEFA versenyigazgatója és főtitkár-helyettese elmondása szerint a idegenben kezdhetjük meg a párharcot, amelyre augusztus 6-án vagy 7-én kerül sor. A visszavágó egy héttel később, augusztus 13-án lesz.
A Dinamo Zagreb magabiztosan, 25 ponttal nyerte meg a horvát bajnokságot. Az előző két évben nem jutottak el a BL csoportköréig, viszont a sorozat fennállása óta már hét alkalommal szerepeltek a főtáblán. Az első selejtező fordulóban nem kellett pályára lépniük, a grúz csapat lesz az első ellenfelük idén a Bajnokok Ligájában.
A Saburtalo 10 ponttal nyerte meg a grúz bajnokság 2018-as kiírását. Az első selejtező fordulóban a moldáv Sheriff Tiraspolt búcsúztatták 4-3-as összesítéssel. Ez az első szereplésük az európai kupasorozatok selejtezőiben.
A Valletta elleni jövő hét szerdai, hazai mérkőzésre jegyeiket beszerezhetik személyesen, a Groupama Arénánál (H-P.: 10.00-18.00; Szo.: 9.00-16.00) vagy online. Kilátogató szurkolóunk figyelmébe ajánljuk az ITT elérhető szurkolói tájékoztatót, amelyben összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.
 

Megjegyzések